Nu hon här <3

Ja nu eller nu i tidags kl: 18.13 kom tillslut fram allt gick fint förlossningen tog lång tid men jag använde mig bara av lust gas och inte ens den under sista timmen då jag fick krysta aktivt något som gjorde att jag var med så pass att jag inte sprack någonting alls nästan, ytte pytte bara.

Jag, J och lilla Linnea mår fint och Jack vaktar människovalpen mycket noga - hon är viktigt han är världens bästa "store bror" = D


Uppdatering

Ja eftersom de ville att vi skulle komma in för att göra ctg (mäta värkar samt bebis hjärt ljud), ta tempen och konstatera vatten avgången så åkte vi in till Östras mödravårdsavdelning (heter igentligen något annat). Var där 8.10 och fick väl komma in kring 9 tiden (medans vi väntade på att få komma in råkade vi på våran gamla granne som bodde över oss i lägenheten i torslanda, vi visste att han också skulle ha barn nu i april men det som var festligt var att de hade också kommit igång på samma sätt som vi =D)
Väl inne på rummet sa barnmorskan att ctgn skulle mäta mellan 20 min till en timme. Det var nog närmare 20 min och på den tiden hade jag två värkar en starkare och en svagare, bebisen hjärt ljud lågt rätt stabilt på 150-155 så den mår fint där inne.

Sen konstaterade hon att det mycket riktigt var vattenet som hade gått men att jag inte hade öppnat mig något. Så vi fick åka hem igen och jag är nu hemma och har ätit mat och druckit i omgångar, sovit lite och tagit en ducsh. Har även hunnit med och ta två panodil som jag tror har lugnat ner det värsta. Värkarna kommer fortfarande mycket oregelbundet men det lär väl tillta framöver. Har jag inte kommit igång helt på egen hand om tre dygn så sätter de igång mig sa hon på östra. Men så länge känns det inte som vi kommer behöva vänta ; ).


Kramis på er så återkommer jag när det händer något mera.

Vatten avgång


Ja nu blir ni förvånade va hon har uppdaterat och så tidigt på morgon och allt.

Hur kommer nu detta sig då? Jo jag vaknade idag ca 5.45 och känner att oj nu är det lite blöt och hinner inte mer än ur sängen så börjar det forsa ut på golvet i sovrummet. Sambon hjäper mig till toaletten och jag sitter där ett tag. Nu har vi ätit frukost och ringt till Östra så nu ska vi in på kontroll. Har inte ont ännu känner att magen spänner ibland bara.

Så önska oss lycka till och håll tummarna. Tyvärr lär det inte bli mycket till uppdatering här inom det närmsta men det kommer!

Kramar från Carin 

Åh min vagn var finns du?



Uppdatering: Precis som jag befarade så såldes vagnen till en annan spekulant igår så nu får vi fortsätta leta med lampa och lyckta efter våran vagn :S.


Ska jag någonsin hitta min drömvagn begagnad?!
Jag ringde på ännu en annons men självklart var det någon som redan ringt på den och skulle titta på den idag. Så i eftermiddag/kväll kommer jag få ett sms att vagnen tyvärr är såld är helt säker på det - så typsikt och jag blir lite ledsen = (. Men jag får väl fortsätta leta vidare helt enkelt.

Bildkälla: http://www.maxi-cosi.com/se-sv/sittvagnar/maxi-cosi-mura-4


Vi har flyttat



Ja nu har flyttlasset gått hem till mina föräldrar, det känns konstigt men bra.
Nu är bebisen dessutom fixerad och vi har några små saker till att fixa tills den kommer som en barnvagn t ex = S.

Vi har hållit på och letat som tusan efter en begagnad Maxi Cosi mura 4 men de två vi hittat på blocket.se har försvunnit redan samma dag. Så nu undrar jag om någon av er kan hjälpa mig i jakten på vagnen?! Är så lagom desperat =C.

Förutom flytt och barnvagns letande så håller jag på och packar BB-väskan och gör det sista rycket på jobbet inför min mamma ledighet. Har en del till som ska fixas och lite som måste lösas för ansvariga på området är lediga denna veckan så klart. Så får se hur jag löser det men det ska nog gå bra, allting löser ju sig = D

Hoppas ni alla haft en fin påsk min och sambons gick mest ut på att flytta och röja vägen ihop med grannarna så att byggbilarna ska kunna komma fram som de ska men nu är det klart och det känns super skönt!


RSS 2.0