Hallen är nu klar

Ja det känns helt underbart, ÄNTLIGEN! Det var ett projekt med ganska lågt ställda krav och förväntningar men nu äntligen är den färdig och oj oj oj va nöjda jag och J är = D.


Bild tagen från entrédörren. Här ser ni två av de tre sakerna som är kvar att göra för att hela hallen projektet ska vara klart bland annat ska vi korta vår gamla gardin som nu mera tjänstgör som "garderobsdörr" vi ska även snickra dit en tröskel mellan vardagsrummet och hallen.



Och här ser ni det sista som återstår och det är att få dit foder runt öppningen till hallen som är på vardagsrumssidan men sen är projektet helt i hamn. Hallen är däremot i sig själv helt klar vad det gäller golvläggning som vi gjorde för två veckor sedan sen föra veckan fick vi upp väven på väggarna och har sedan dess har vitmålat taket och väggarna två gånger. Så idag har vi monterat upp taklampa, klädhängarstång med galgar fått in spegeln 

     


samt pallen och byrån som var mina målarprojekt igår ; ) För utom pallen och byrån målade och lackade jag även tre hyllplan som jag har monterat upp ovan för kontorshörnan för att få plats med alla pärmar och papper.
Jag fick även idag plockat en bukett som jag ville inviga hallen med som består av syrénblommor, förgätmigej och skogsstjärnor blåvitt är ju aldrig fel = P.



Vi har fått upp en klocka och en barometer på väggen också så kan man se vad klockan är och vad det ska bli för väder innan man går ut och möter den nya dagen = P.

Nä nu är det duschen nästa tack och hej från mig!

/Carin

En lång lista med grejer att göra denna lång helg




Ja det har sannerligen inte funnits mycket tid för att sitta och lata sig. Idag i kanon vädret har jag och J passat på och måla utomhus så vi har allt skaffat oss lite solbränna också. Vad vi mer exakt har ägnat oss åt att måla på återkommer jag med bilder på ; P

Här om veckan hjälpte min bror A min J med att montera ihop en hammock som vi har hittat i gömmorna här på hustomten. En hammock hade jag aldrig trott att jag skulle äga eller ens sitta i en men oj va mysigt det är att sitta i den ändå. Töntig tycket jag inte den är heller utan vit och grön kan inte bli bättre = P Men lite pensionärsvarning känns det nog en då även om den nu inte är brun tack och lov = P.

Cya soon / Carin

Bättre väder önskas!




Åh vad jag vill ha bra väder! Det är ju långhelg nu och allting så varför kan vi inte få bättre väder?
Det finns massor av saker jag vill ta tag i och genomför både i trädgård och i landet så varför kan jag inte så bättre väder, snälla bara lite bättre?! Men det kommer väl, hyser fortfarande förtröstan.

Ville göra ett litet inlägg bara så ni vet att jag fortfarande lever = P

Kommer mer snart det lovar jag har haft en del projekt för mig det senaste som ni inte har fått tagit del av ännu ; ).
Men har jag varit djupt försjunken i Eragon den första boken i serien Arvtagaren. Men nu är den slut - färdig läst = S.
Känner mig lite uppgiven för nu måste jag vänta tills den fjärde och sista boken blir färdig skriven och utgiven i sådana här sammanhang är mitt annars så stora tålamod mycket mindre och jag kan knappt vänta - längtar så tills den kommer.


Vår ruset


Källa



Vår ruset igår gick ganska fint jag sprang inte så fort som jag gjort tidigare men joggade å andra sidan inte lika långsamt som jag trodde jag skulle göra heller. Med tanke på att jag inte löptränat på evigheter = P. Har inte blivigt så sedan jag flyttade till hus bara. Men det kändes riktigt skönt att dra på sig träningskläderna och jogga nästan 5 km.
Inte alls fel då det var uppehåll och solen sken på oss men det blåste lite väl kallt så när jag kom i mål fikade jag bara en kort stund sen var det dags att samman stråla med min sambo som kom och hämtade mig med bilen. Så åkte vi och hämtade hunden hos mina föräldrar och hemåt det tillslut bar. Men oj va stel och kall jag blev därför har jag lite träningsvärk idag, uj uj det har jag inte haft på länge = P.

Idag efter jobbet blir det till att hämta hunden och sedan åka hem och plantera röda vinbärsbuskar, jordgubbar, lavendel, amerikanska blåbär, en fläderbuske och citronbasilika som J köpte igår innan han kom och hämtade mig. Ska bli så skoj och se vad man kan skörda från dem senare i år.

Sen hoppas jag kunna hämta ut böckerna som jag beställt på en bokhandel på nätet ; P jag beställde Den Äldste eftersom jag är så knäpp och vill ha en egen i min egen bokhylla = S och så beställde jag Eragon eftersom jag märkt att jag behöver läsa den också då filmen missat så mycket viktiga grejer för den fortsatta handlingen. Men får se kanske kan hämta ut dem imorgon i alla fall.

På återseende ; D

Väder bra nog för Vårruset?

Ja vädret blir ju bara bättre och bättre. Till och med jag ska nog våga mig till Slottskogen idag för att springa Vårruset i vårsolen. Men ser ut som det blir lite kallt i alla fall så det blir med löpar jackan och långa-löpar byxor på = P.

Jag vill be om ursäkt för mina dåliga uppdateringar på sistonde men det har verkligen varit full rulle med besök hos nära och kära på grillkvällar och mysiga stunder vid havet. Dessutom har jag och J börjat fixa iordning ordentligt i trädgråden och satt potatis

 
  


i trädgårdslandet


Denna bilden är tagen för ett par månader sedan men ny bild på hur landet ser ut nu kommer framöver.

Utöver potatis har vi även sått tomater, sallad, lök, rödbetor, morötter, rädisor, physalisfrukt och massa olika kryddor.

Ha det så bra allihopa så ses vi nog snart igen ska ni se ; P



RSS 2.0