Jag vet att det är dåligt med uppdateringarna



Ja som vanligt känns det som nu - tyvärr och det är inte utan att jag får lite dåligt samvete när jag tittar in på statistikfliken och ser att ni är ett gäng som troget tittar in varje dag för att se om jag har uppdaterat.

Ja om jag nu tyckte att det var mycket förut med Linnea, hus med mera och tänkte lite godtroget att det skulle bli lugnare snart, mycket snart.
Men än är det inte lugnare bara mer för oss att göra, huset är slutbesiktigat och det har varit full fart med att måla, städa och flytta grejer så vi kan fått flyttat in innan julafton :).
Men nu är det inte så jätte mycket kvar vi ska vitlasera massa lister men väggarna är färdigtmålade och stora flyttlaset är planerat att gå iväg på lördag så huset, here we come! Så snart är mindre att göra och vi är på plats i nya huset för lite julero, harmoni och massa mys!

Snart, mycket snart blir det lugnare och mer tid för pysslande.

Bättre sent än aldrig


Ja det är ju redan lång tid sedan det var farsdag men ville ändå visa Johans första fardagspresent som jag och Linnea hjälptes åt att välja ut och göra ett fint kort till, jag tror att pappa Johan blev väldigt överranskad och glad. Jag tyckte att det kunde vara ett fint minne av hans "första"farsdag. Han var ju faktiskt redan pappa förra farsdag med då var inte Linnea ute ännu så hon kunde ju inte tala om för mig vad vi skulle köpa ;).

RSS 2.0