Redan tonåring, eller övar hon bara?



Kom just på en bra text till som fungerar till bilden ovan: - Do you wanna piece of me?! =P





Ha ha jag tog några bilder på Linnea i måndags efter vi varit på BVC och fått reda på att hon växer precis som hon ska =D. När hon vaknade åter hemma började hon med alla sina grimaser och gester så som hon brukar när hon vaknar och är hungrig =P.
Sen ville jag ta bild på henne i hennes super söta body som hon fått av sin mormor - Barbaskön är dessutom lite luddig ;D


Vår lilla Linnea!



L
ugnet själv

Ingen är snällare

Naturligtvis super söt

Nästan himla sänd

En mycket liten tös men som växer fort =P

Alltid hunrig ;)


Linneas 1a veckas present

Efersom jag och J bara hade köpt unisex bebiskläder till våran kommade liten eftersom vi inte tagit reda på könet och hon fick så mycket fina rosa kläder av släktingarna. Så ville jag köpa någon liten present till henne inte till den kommade bebisen utan till våran dotter som kommit till jordelivet som en välkomspresent.

Så när hon tisdagen den 27 april firade sin första vecka så tyckte mamma att det var tid att köpa den. Det blev en liten kanin av märket baby FEHN ett märke av baby leksaker som jag verkligen älskar! Har hittat massor av fina saker som de producerat.

Jag älskar serien som denna kaninen (som fungerar som en speldosa med vaggsång) ingår i. Färgerna är så härliga och prickar in samtiliga som jag har tänkt ha i Linneas rum i framtiden.



Jag älskar vårens vitsippor!

Ja våren är verkligen här =D 

Med våran följer de underbara vitsipporna som jag tycker är det vackraste och viktigaste vårtecknet!
Jag har tagit några kort på vitsipporna hemma på tomten innan men nu har jag också tagit bilder på dem i dalgången här hemma hos föräldrarna när jag var ute med Jack här om dagen.







Jag passade också på att plocka med mig några in att ha i sovrumsfönstret för att titta på när jag ammar lilltjejen.


 


Se och häpna =O




Hi hi =D "linslus" jag har äntligen fått tagit ett kort som är jag! Så nu slipper ni äntligen fåglarna, eller så tycker ni det är ett nerköp =P

Nej hoppas inte det, säg till i så fall ;) jag tänkte att för er som inte känner mig personligen kan det väl vara trevligt att se en bild på blogginnehaverskan ;P

Jag lurar på en ny design till bloggen också eftersom det känns som jag har börjat ett helt nytt liv nu sedan jag blev mamma till min underbara lilla Linnea som är hur snäll som helst. Jag har tänkt lägga upp mer bilder på henne så klart och på alla fina presenter som hon fått =P Tusen tack alla som har grattat och skickat lyckönskningar - love U all!! <3

Anledningen att det blivigt så lite uppdateringar är att våra två första veckor med Linnea har varit häktiska, vi har varit och hälsat på släktingar, varit på bröllop och rivigt hus. Ja jag vet precis sådant som man inte ska göra i början med ny bebis i huset men det har fungerat så underbart bra och vi behöver få detta gjort nu när tiden ännu finns så kan vi snart slappna av igen =P. För om ca fyra veckor ska de börja schakta på tomten och göra bottenplatan som huset ska stå på =D då är det inte mycket vi kan göra men innan dess ska huset (sommarstugan) vara helt borta och vi ska ha flyttat på alla härliga blommor, buskar och mindre träd som vi vill spara.

Nej jag ska inte bli för långrandig vill bara skriva att jag inte glömt bort bloggen har så himla mycket om mig just nu bara ;P.


RSS 2.0