En mig mycket kär ägodel


Det är så underbart nu när solen och sommaren är här i dubbelbemärkelse. Dels får man njuta av värme, sol och (snart) bad i havet och dels får jag njuta av att med rätta kunna använda mina älskade solglasögon!

Jepp ni hörde rätt, jag älskar dem. Dem är den dyraste accessoar jag äger och det med råge jag brukar inte spendera mycket pengar på accessoarer eller något plagg heller för den delen, inte nu för tiden.
Men vad glad jag är att jag köpte dem, det var för 4-5 år sedan som jag hörde en reklamjingel om att de skulle ha visning av exklusiva solglasögon på NK och jag tänkte att man kunde åka dit och spana in en schysst modell som man sedan kunde hitta en kopia på. Men så fort jag steg in i butiken låg de där och glänste och sa till mig köp OSS! De var dem enda jag såg av alla säkert hundra par som låg där och jag tänkte jag provar dem och oj vad jag trivdes bra i dem och visste att det spelar ingen roll hur många brillor jag köper de kommer inte vara eller mäta sig med dessa solglasögon ändå. Därför fattade jag beslutet att vänta en månad tills jag fick min bonus och köpa dem.

De har så bra kvalité och var såpass dyra att jag varit väldigt rädd om dem. Super-duper-klumpiga jag burkade lätt göra av med 2-3 brillor per säsong annars =P.
Men dessa bortsätt från en liten (nästan osynlig) repa så är de som nya, annars brukar jag hata att solglasögonens skruvar lossar och tappar delar m.m.
På dessa har inte en skruv ens ruckat på sig =D Så därför har jag väl tjänat igen pengarna vid det här laget ;P. Jag kommer fortsätta använda dem om jag nu lyckas hitta dem förså klart har de - done missing =C så nu är jag väldigt ledesen för I just love them som sagt <3.

Har testat ramlösas nya

 


Här om dagen köpte jag en liten flaska med ramlösa, den nya smaken - Rabarber och den var riktigt god.
Kolsyran gör att den smakar lite onaturligt men väldigt trevlig, någon annan som har smakat den? Vad tyckte ni och så undrar jag om ni testat deras andra sommarsmak - smultron? Vad tyckte ni om den är den bra, värd att testa?

En glad Linnea och fredags-sushi

Igår var en mycket mysigt och lagom slö dag hemma med en mycket glad och nöjd dotter. Linnea sov ca 7 timmar på natten och åt vid klockan halv åtta sen somnade vi om och gick nog inte upp för än halv elva. Så satte jag mig vid datorn och kollade facebook och de bloggarna jag brukar besöka. Då plötsligt hörde jag Linnea i sin babysitter skratta lite och toklog mot mig så jag bara smällte direkt. Något jag bara var tvungen att föreviga på kort så håll till godo man kan ju bara bli glad när en bebis ler =D. Hon har dessutom en härlig body med massor av färger som hon fått av sin mormor. Tiden går så sjukt fort kan inte fatta att hon snart redan är 7 veckor.

Sen på kvällen när jag körde J till After Work i GBG centrum tyckte jag att jag kunde passa på att unna mig fredags-sushi på mitt absoluta favorit sushiställe Naka yoshi. Något vi åt på lunchen med jämna mellanrum på jobbet så det är ett tag sedan jag åt sushi sist då heltids jobbet som montör sedan mera har byts mot dygnetrunt jobbet som Linneas mamma ;).

 


För er som inte brukar äta sushi kan jag säja att om ni ska testa så är det bra att åka till ett ställe som verkligen har fin och fräsh sushi, man kan kolla recentioner på nätet för att få tips på bra ställen. Sen får man testa sig fram vad man gillar bäst visa personer äter sushi utan inlagd ingefära/soja/wasabi det gör man som man vill. Personligen tycket jag bäst om att ta lite lagom av alla tre till mina bitar plus massor av sesamfrön något som personlen på mig favoställe har tagit fasta på. Sen de makirullarna som jag inte märkt ut med namn på bilden är mina absoluta favoriter som jag har avstått
från nu när jag varit gravid det är makirullar med kallrökt lax, philadelphiaost och purjolök i de är super, SUPER goda =P. Insideouten är också jätte god den innehåller majonäs, crabfish och avocado.


RSS 2.0