Hon växer


Våran lilla fia bara växer och växer, tränar sig och tränar sig på att: kunna krypa, sitta/stå upp, greppa grejer, prata och hon har blivigt mycket nyfiknare och ser sig verkligen om i nya miljöer nu =D. Igår och iförgår var jag och Linne hemma hos moster Mikka hon tog massor av extremt fina kort på Linnea med och utan kläder. Och Linnea var inte direkt modellen som låg stilla heller så all eloge till Mikka som är så himla duktig hade jag haft hälften av hennes talang hade jag varit extremt lycklig. Hon kommer bli en mycket framgångsrik Art direktor en vacker dag :D!!!

Gröna naglar


Hihi jag fick ett infall igår när jag var på Make up store och köpte mig ett knallgrönt nagellack vad tycker ni?

Mina föräldrar tyckte det var gräsligt ;)
Dessutom har jag klippt av mig mina långa naglar då de började bli absurt långa, det trodde jag aldrig jag skulle kunna tycka men de växer som ogräs nu för tiden. Allt sedan jag gick hem på mamma ledighet, att inte jobba med montering av motorer har på något sätt varit bra för dem =P

Linnea 4 månader



Lill fia fyller hela 4 månader idag tiden går så ruggit fort =P Man kan ju inte fatta att hon redan är fyra månader tänk va fort det kommer gå tills hon är 6 mån, 8 mån ja till och 12 månader tänk när man firar hennes ett års dag ja jösses. Samtidigt känns det precis som om hon alltid har funnits i våra liv det är som man aldrig har levt utan henne, mycket skum men mysig känsla.

Ett av mina härliga uttalanden idag

Jag till Mikka meddans jag häller upp misosoppa till henne "Vill du ha vitlök i soppan också" då jag menade purjolöken =P

Är med och tävlar




Ja jag är med i tävlingen hos BakeCake om ett så kallat Leila förkläde från Nytta design jag tycker det är så himla fint och det hade passat perfekt att vinna det som födelsedagspresent =D så snälla håll tummarna för mig.


Skäms på mig



Oj oj vad jag skäms, jag har inte varit in och skrivigt något nytt på över en månad - inte bra.
Får de om ursäkt till alla er som ändå tar er tiden att kika in här varje dag och tacka er för att ni inte ger upp.

Det har verkligen varit full rulle det senaste sedan huset kom och restes upp på tomten. Vi har varit på två års kalas bland annat och i anslutning till det har mina älskade solglasögon försvunnit på något sätt något som gjort mig mycket ledsen och frustrerad jag var säker på att de skulle dyka upp men det har de inte och nu har jag därför skadat mina ögon lite i den starka solen.

Vi har målat massor på huset, vi har tittat ut kök det blir nog att vi köper på Ikea, vi har lagt i våran båt som jag hoppas får vara ifred i år (håller tummarna), vi har bokat datum för dop, vi har tittat på tapeter/ klinker och kakel samt att vi har gosat massor med Linnea som växer så det knakar =P.

Återkommer med lite bilder på hur förloppet med huset har sett ut. Hoppas annars ni har haft en jätte mysig sommar så här långt! Sköt om varandra och har det så bra.

Kram / Carin <3

RSS 2.0