Sovrummet före, under renovering och lite efter

Det är en del som längtat efter lite bilder på vårat sovrum så här kommer några, håll till godo.




Jag och min sambo var rörande överrens om att vi ville ta oss an och göra i ordning sovrummet först i huset dels för att vi hade en bra bild av hur vi ville att det skulle se ut och dels för att jag hittade ju en underbar möbelserie på mio.se som jag föll för direkt och som Johan också tyckte mycket om.

Sovrummet så som det såg ut före var väl ingen höjdare direkt. Lägg märke till den hemska borden som sitter upptill i rummet men inte hela vägen runt utan bara där det är vågrättalinjer = P. Sängen vad ju det enda köparna tog med sig och tur var väl det för det var en fullstorlek 2 meter bred säng = S Den jag och Johan har nu är 160 och det känns jätte stort!

     

     

Därför började vi med att måla alla väggarna vita sen kom vi på att vi ville ha träpanel på väggen som sänggavel skulle stå mot och när vi ändå höll på köpte vi och la in nytt golv. Samt införskaffade ny säng och garderober.



     

När väl väggarna var klara vad det då dags för golvet.


Ett klart lyft när det kommer till golvet i alla fall, det gamla var ju så snyggt = P



När golvet blev färdigt fick vi monterat upp ett nytt element på väggen och köpt två garderober på Ikea att ha kläder i. Kartongen till vänster innehåller sängstommen som står i sovrummet i väntan på att madrasserna skulle komma.

     

Sen till sist kom madrasserna och det blev ju så himla bra!



Fler bilder på vårt fina sovrum kommer. Min och sambons förhoppning är att när vi väl byggt klart hallen och efter det ska vi bygga in en bit av balkongen så kan vi flytta våra garderober ditt och göra förråd där så kan vi ha en liten byrå i ek där de står idag istället.

Hoppas vi ses snart / Carin


Kommentarer
Postat av: Jessica-Persika

Jisses, det var verkligen ett lyft! Vad duktiga ni är!

2009-03-03 @ 23:37:20
URL: http://mspeaches.blogg.se/
Postat av: Carin

Ja det känns super skönt att vi har kommit så långt och är stort sett klara med sovrummet bortsett från lite småpiff som de kallar det på TV ;P. För det var ju inte direkt i våran smak inredningen som var innan.

2009-03-04 @ 11:12:30
Postat av: Jessica-Persika

Ser fram emot fler bilder! Roligt att följa era framgångar här på bloggen! :-)



Klart att du ska komma på te-bjudning! Nog bäst att vi tar det här, så slipper jag kånka på alla te-sorter.. det är ju en del nu.. ^^



Vet inte riktigt när vi kan komma.. Denna helgen åker T bort med L och carro kommer hit, vi ska ha lite tjejhelg (hon hänger dessutom med på lördag till hjärtat).



Men kanske nästa helg?

2009-03-04 @ 19:16:17
URL: http://mspeaches.blogg.se/
Postat av: Carin

Åh ja det hade varit så mysigt! Hoppas verkligen att jag kan komma loss på Lördagkväll hålltummarna. Ja nästa helg vore inte alls fel! Du får säga när det passar er bäst bara ;)



2009-03-04 @ 19:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0